Бившият английски национал - Мика Ричардс заяви, че националният отбор на страната все още не е готов да стане шампион на Европа на предстоящото следващо лято европейско първенство.

"Трите лъва" са определяни за един от най-силните отбори в света в последните две години, като станаха четвърти на Мондиал 2018 и в Лигата на нациите, и повече от убедително спечелиха квалификационната си група за Евро 2020.

"Ще е хубаво да стигнем поне 1/2-финал. Отстрани изглежда, че играчите се наслаждават да играят за националния отбор и това си личи на терена. Ако се погледне отборът, може би този турнир идва твърде рано, но ако съставът се запази в добра форма и няма контузии, шансовете са много добри за следващото световно и европейско", коментира бившият защитник на Манчестър Сити.

"Те се справиха много добре на Световното първенство, но понякога помага да те считат за аутсайдер. Когато има очаквания става малко по-трудно. Да се надявам представянето на Мондиала да им даде увереност за Евро 2020", допълни Ричардс. /БГНЕС