Костас Манолас вярва, че Гърци е способен да победи Италия в предстоящата евроквалификация за UEFA EURO 2020. Крайният бранител на Рома довери, че няма търпение да се изправи срещу съотборника си в римляните Николо Дзаниоло и отрече, че ще преминава в Ювентус. „Адзурите” гостуват на гърците в Атина в събота вечерта, а защитникът е обнадежден около шансовете на „елините” в срещата.

„Познавам италианците много добре, но мисля за нашия тим. Всичко си зависи от нас”, започна Манолас на пресконференцията. „Роберто Манчини иска от отбора си да играе атакуващо и да играе добър футбол. Ще видим накрая какъв ще е резултатът от мача, аз лично съм оптимист и съм уверен, че можем да победи Италия”, продължи той.

„Играхме много добре срещу Босна, дори те да ни предложиха трудности. Нашите фенове ще са тук и ще ни мотивират. Направихме добър старт на квалификациите и искаме да продължим така, мисля, че ще победим Италия”, акцентира още бранителят.

Капитанът на Италия Джорджио Киелини говори по-рано и поздрави гръцката отбрана, като отличи именно Манолас и Сократис Папастатополус.

„Чух Киелини и му благодаря за добрите думи. Той е един от най-добрите в света. Не знам и дали ще бъдем съотборници в Ювентус. С Дзаниоло играем заедно. Той е млад играч, който играе за първа година в Серия А. Бърз и техничен е, но съм готов за него”, завърши Костас Манолас.