Gong.bg и efbet.com обединяват своите усилия, за да направят преживяването и зрелищата от гледането на мачовете от UEFA EURO 2020 още по-вълнуващо!

С гласуването за краен резултат на мачовете всеки ден в сайта Gong.bg, участваш в томбола за над 20 резервации за обектите на спортните барове efbet в София, Пловдив, Варна, Бургас и Несебър. За ползването на наградите е необходимо да бъде посетен един от гореизброените градове, като резервацията трябва да бъде осъществена до 7 дни след изтегляне на печелившите. 

Уникалната обстановка, създадена специално за гледане на спортни събития правят така, че спортните барове на efbet ще ви пренесат на терена с възможността да гледате в приятна компания няколко мача едновременно, и то със звук в атмосфера, неподправена за футболния фен.

efbet

източник: efbet.com

Всички печеливши получават и 100 лв. за безплатна консумация на място в бара.

efbet

източник: efbet.com

Ако сте компания спортни фенове, и търсите място, където да се вълнувате и споделяте фенските мигове заедно, спортни барове efbet са вашето място. Може да разгледате всички локации на обектите тук.

efbet

източник: efbet.com


За Финала нашите партньори от efbet подаряват 3 почивки не къде да е, а в морската столица на България - Варна.

Хотел efbet Варна е разположен в пешеходната зона на централен площад „Независимост“, а на около 500 метра източно можете да се докоснете до морския бряг и прекрасната морска градина.

efbet

източник: efbet.com

Тримата големи победители, които ще изтеглим в томболата след финала на UEFA EURO 2020, ще спечелят тридневно настаняване за двама в двойна стая:

efbet

източник: efbet.com

Пакетът добавя още:

* Безплатна закуска (сет-меню по избор, кафе еспресо, прясно изцеден сок, сезонни плодове, кроасан, хлебче.)

* Туристическа застраховка, туристически данък, 9% ДДС;

* Паркинг с контролиран достъп. Необходима е предварителна резервация.;

efbet

източник: efbet.com

* Безжичен високоскоростен интернет;

* Сейф във всяка стая;

* Денонощна рецепция;

* Ежедневно почистване;

* За резервациите в хотел efbet Варна ще бъде нужно да се установи коресподенция (връзка) директно с хотела след оповестяването и известяването на спечелилите. Настаняването е в зависимост от заетостта към желания период.

Виж пълните условия на Играта „Познай резултата!“ тук. 

efbet

източник: efbet.com