Бившият бос на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс заяви интерес към работата в националния отбор на Шотландия, но заяви, че предпочитанията му са връщане към клубното управление.
Селекционерът на шотландците Алекс МакЛийш понесе тежки критики, след като отборът допусна загуба с 0:3 от Казахстан на старта на квалификациите за Евро 2020.

Мойс е безработен, след като напусна Уест Хям след само шест месеца, които приключиха през май миналата година, и продължава да желае да възстанови репутацията си след неуспешни опити начело на Манчестър Юнайтед, Реал Сосиедад и Съндърланд.

"Клубният футбол ще бъде мой първи избор, но Шотландия е моята страна и аз наистина съм развълнуван от подобно предложение."

"Работата в Шотландия е трудна за всеки, защото има големи очаквания. Не мисля, че има някакъв начин да го променим. Нямам всички отговори, но имам някои идеи и мисли."

"Има много неща, които не правим в Шотландия, избрахме да привлечем много и евтини чуждестранни играчи, и може би много от младите шотландски играчи не получават възможности."

"Трябва да видим дали можем да намерим решение за развитието на повече играчи, но няма да го направим за две или четири години, това е план за 10 или 15 години", заяви Дейвид Мойс пред Би Би Си./БТА