Мениджърът на Манчестър Юнайтед иска тимът му да бъде в борбата за място в Топ 4 до края на календарната година. Отборът на португалеца изостава с 12 точки от лидера Манчестър Сити, след като допусна поражение в градското дерби с 1:3 на „Етихад”. Към този момент пък „червените дяволи” са на седем точки зад четвъртия Тотнъм. Въпреки това Моуриньо вярва, че Юнайтед, който е осми, може да скъси разликата за място в Шампионската лига към края на 2018-а година.

„Разликата е голяма, но зная, че до края на декември ние можем да влезем в четворката до края на годината. Мисля, че има осем мача до края на годината, поправете ме, ако бъркам. Говорим си да спечелим 24 точки. Смятам, че ако го сторим, то ще сме в Топ 4”, продължи Моуриньо.

Юнайтед се изправя срещу Кристъл Палас в събота, а Моуриньо потвърди, че Антони Марсиал и Маруан Фелаини ще са част от мача, след като са излекували своите болежки.

„Марсиал остана с нас и не пътува за мач с националния му тим. Имаше проблеми, но остана в Манчестър и работи много здраво. Антонио Валенсия ще играе срещу Палас, а същото се отнася и за Маруан. Той също не игра за Белгия”, каза още Специалния.