Обвиненията в изнасилване и нокаутирането на талисмана на Маями Хийт се оказаха пагубни за Конър Макгрегър, защото бившият шампион в две категории на UFC, пропуска партньорство с тима от НБА. Спреят за възстановяване Tidl Sports, който предлага Макгрегър, няма да бъде използван от Маями Хийт. Баскетболният тим обяви, че ирландеца е прекарал НБА през „24 часа от ада” по време на появата му на финалите срещу Денвър Нъгетс през юни.

Макгрегър трябваше да участва в постановка, в която да удари талисмана на Горещите. Той така го прасна в главата, че го нокаутира и човека бе откаран в болница. Няколко дни след това Макгрегър беше обвинен в сексуално насилие над жена в тоалетната по време на мача.

Идеята на посещението на боеца на мач №4 от финалите на НБА бе да се сключи изгодна спонсорска сделка с Маями Хийт, според която баскетболния тим щеше да рекламира спрей Tidl Sports от следващия сезон, но сделката пропада.

Макгрегър за последно се би през юли 2021 година. Тогава той загуби с технически нокаут в първия рунд от Дъстин Порие, след като си счупи крака. В момента ирландецът е треньор в The Ultimate Fighter. За негово съжаление и там нещата не вървят. Към днешна дата той губи с 0:6 срещу бойците на Майкъл Чандлър.