Томи Фюри ще се стреми да си осигури мач в близко бъдеще след почти едногодишно прекъсване. По този начин той се надява да смекчи мъката от раздялата с приятелката си Моли-Мей Хейг.

Томи Фюри, брат на боксовата икона в тежка категория Тайсън, шокира социалните медии, след като обяви, че прекратява връзката си с Моли-Мей след пет години заедно. Двамата се запознаха в риалити формата "Островът на любовта" през 2019 г.

През 2023 г. на двамата се роди дъщеричка - Бамби, а през лятото на същата година те се сгодиха в Ибиса. В съобщението си, за да обяви раздялата, Фюри разкри, че е "съкрушен", и добави, че приоритетът им е да се съсредоточат върху Бамби.

"С разбито сърце споделям, че Моли и аз решихме да прекратим връзката си. Последните пет години ни доведоха до появата на нашето красиво момиченце Бамби и аз завинаги ще бъда благодарен на Моли, че ме направи баща. Бамби е нашият приоритет. Моля, уважавайте личния ни живот и този на семействата ни, докато преминаваме през този труден период."

Моли-Мей често е присъствала на ринга на много от двубоите на Фюри - за последно, когато 25-годишният боец победи инфлуенсъра KSI с единодушно решение през ноември миналата година. По-рано през 2023 г. той бе победил друг ютубър - Джейк Пол с разделено решение в Саудитска Арабия.

Вниманието скоро ще се насочи към това срещу кого ще се изправи Фюри следващия път - и преди това той е призовавал ирландската звезда на UFC Конър Макгрегър. Говорейки през март по време на двубоя Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану, той заяви, че това би бил добър мач, имайки предвид, че Пол ще се изправи срещу Майк Тайсън.

"Видяхте, че Джейк Пол ще се бие с Майк Тайсън", казва той. "Искам да кажа, защо не аз и Макгрегър да сме следващите? Как е това? Предстои ми двубой за завръщане и бих искал той да е моето завръщане. Така че, Макгрегър, свържи се с мен."

Макгрегър, който не се е бил от 2021 г., така и не отговори на поканата. Ирландецът трябваше да се завърне в клетката срещу Майкъл Чандлър по-късно тази година, преди завръщането му да бъде отложено за 2025 г. след контузия на пръста на крака.

Ако не се стигне до бой срещу Макгрегър, Фюри може да има шанс да се състезава с друга високопоставена звезда на UFC, след като Хорхе Масвидал изтъкна желанието си да се изправи срещу бившата звезда от "Островът на любовта".

„Томи Фюри ме интересува“, обяви Масвидал. „Можем да отидем в Англия и да разпродадем няколко арени там. Той има няколко мача и има победа над Джейк Пол. UFC ще ми позволи да се бия с Томи, така че определено бих отишъл там и бих се биел с Томи в някакъв момент."