Испанецът от грузински произход Илия Топурия (15-0) и бившият носител на титлата в САЩ Макс Холоуей (26-7) ще се срещнат в главното събитие на UFC 308 в Абу Даби, ОАЕ, на 26 октомври. В неотдавнашно интервю Топурия заяви, че ако Холоуей реши да прекара първите 10 секунди от двубоя в същата безкомпромисна експлозивна сила, както последните 10 секунди от предишния му двубой срещу Джъстин Гейджи, то Макс ще бъде унищожен. Илия Топурия също така прогнозира, че той ще бъде първият, който ще нокаутира Холоуей.

„Видях едно интервю, в което той говореше за тези 10 секунди, което може да означава, че му липсва IQ на боец", отбеляза Холоуей. „Той определено е добре с атлетизма, мощта и силата, но може би малко му липсва IQ на боец. Затова, когато чух това, си казах: "Братко, трябва да поработиш върху мозъка си".

"Искам да кажа, че винаги има причини, възможности и шансове, които те насочват да правиш определени неща", казва Макс. „Ще видим какво ще се случи. Ако той реши да посегне, как мога да му откажа? Ще бъде забавно. Никога не съм го виждала да изживява подобен момент с някого другиго. Радвам се и се вълнувам, че той казва такива неща".