Появи се нова информация за скорошните обвинения в изнасилване срещу звездата от UFC Конър Макгрегър. Той беше обвинен, че е посегнал на фенка по време на мача от НБА между Маями Хийт и Денвър Нъгетс. Дамата обвини ирландеца, че я е насилил в тоалетната.
Наскоро публикуван от TMZ видеоклип обаче показва как боеца и неговата обвинителка си приказват и са заедно в нощен клуб след края на мача. Подобно на други видеоклипове, които се разпространяват, лицето на жената е замъглено.

Според TMZ видеото е заснето около 0:40 ч. на 10 юни в центъра Касея в Маями. И Макгрегър, и предполагаемата жертва се виждат с напитки в ръце. След това се вижда как ирландецът напуска заведението.

След публикуването на този нов видеозапис и двете страни публикуваха съответните изявления за TMZ. Юридическият представител на жената Ариел Мичъл заяви пред изданието, че Макгрегър и клиентката ѝ "видимо неловко взаимодействат помежду си".

"Клиентката ми винаги е заявявала, че ще има видеоклипове преди и след това. Тя подчертава, че разликата във взаимодействието между тях ще бъде видима. Това е още едно видео, което подкрепя това, което моята клиентка казва. То подкрепя това, което е казала на полицията от самото начало на този инцидент.", споделя Мичъл.

За екипа на Макгрегър видеото подкрепя предишното им отричане на обвиненията, които те смятат за нищо повече от "изнудване".

"Историята на ищцата се промени за пореден път. Нашият разказ за вечерта никога не се е променял. Това видео само затвърждава нашата позиция. Очакваме бързото приключване на разследването.", сподели адвокатът на Макгрегър, Барбара Р. Ланес.

Припомняме, че въпросната жертва твърдеше, че Макгрегър опитал да я изнасили в тоалетната по време на мач между Маями Хийт и Денвър Нъгетс. Още от самото начало жената пожела с Макгрегър да се разберат извън съда.