Джейк Пол е отправил предложение към Конър Макгрегър за два мача, след като двамата не спират да разменят закани из социалните мрежи. Пол отдавна се стреми да се бие с легендата на UFC Макгрегър, който не се е сражавал повече от две години и който сега може да остане извън строя до 2025 г. Макгрегър трябваше да се изправи срещу Майкъл Чандлър през юни, но се отказа, след като счупи пръст на крака си по време на тренировка.

Очакваше се двубоят да бъде пренасрочен за 14 декември, но главният изпълнителен директор на UFC Дейна Уайт смята, че Макгрегър няма да се бие до следващата година, което Макгрегър оспори, като се обърна към социалните медии, за да моли да му бъде позволено да се състезава преди новата година.

Звездата от ютуб Пол, който ще се изправи срещу Майк Тайсън в боксов мач през ноември и се възползва от възможността да се заяжда с Макгрегър, като публикува: "Конър е толкова потиснат, че моли феновете да му помогнат да си организира битка. Не знам кое е по-тъжно, неговото падение или това, че най-голямата звезда в историята на UFC е контролирана от Дейна Уайт като служител и не може да се бие, когато иска."

Пол, който наскоро нокаутира бившата звезда на UFC Майк Пери в боксов двубой, по-късно добави: "Бих унищожил 200-килограмовия Конър в бокса или ММА. Първо ще направим едно от тези неща, а след това можем да се бием с голи ръце. Дейна, хайде, декември, моля те. Ще тренирам в планината хахахаха."

По-рано Уайт заяви пред репортери, че очаква Макгрегър да не се върне в октагона до следващата година. "Говорихме. Не се срещнахме, но говорихме и да, той иска да се бие. Така че ще го разберем. Но не тази година. Той няма да се бие тази година“, обяви Уайт.

Макгрегър се включи в социалните мрежи, за да отговори: "Ах, Дейна. Декември е датата! Върни календарната година вкъщи с печелившо събитие! Хайде сега, какво е това? Следващия месец заминавам на високо, за да се подготвя. Декември. Кажете на Дейна и UFC, че искаме декември! Ние заслужаваме декември."

Пол трябваше да се изправи срещу Майк Тайсън миналия месец, но легендата в тежка категория беше принуден да отложи двубоя с четири месеца, след като получи пристъп на язва по време на полет от Маями до Лос Анджелис. Сега съперниците трябва да се бият на 15 ноември на стадион AT&T в Тексас.