Националката по художествена гимнастика Боряна Калейн ще бъде част от журито в онлайн състезание по пумсе, обявиха от Българската федерация по таекуондо във Фейсбук.

"С гордост ви представяме една от най-популярните национални състезателки по художествена гимнaстика - Боряна Калейн, като част от журито в онлайн състезанието по пумсе "Аз тренирам таекуондо". Тя ще следи за артистичността и вдъхновението при финалистите в шестте отделни категории.

Сребърна медалистка от Световното първенство 2018, шампионка от Гран при Бърно и Москва, многократна европейска медалистка, Боряна Калейн с удоволствие се включва в кампанията "Аз тренирам таекуондо", обявиха от родната централа.

Крайният срок за участие е 27 декември. Заснемете едно ваше изиграване на пумсе (от 1 до 7) публикувайте го във фейсбук или инстаграм с хаштаг #2020taekwondobulgaria Събралите най-много лайкове 10 видеа във всяка категория ще отидат на финал. Там журито ще определи най-добрите три, които ще получат парични награди от 300, 200 и 100 лева.