Главният съдия на мача Лудогорец - Черно море - Георги Кабаков, напълно опорочи иначе хубавия мач между двата тима. Реферът с лека ръка подмина игра с ръка в наказателното поле на "моряците" и след това не зачете редовен гол на Лудогорец.

Въпросът е кой бута Кабаков и не им ли писна и на отборите в Европа да прави гаф след гаф? Какво прави този съдия в Европа, след като дори клубовете в България са вдигнали ръце от него? Грешките са му недопустими! И какво наказание ще последва за неадекватните му действия?

В 87-ата минута Кабаков сгреши елементарна ситуация. Разградчани вкараха втори гол, но реферът Кабаков не го зачете, отсъждайки нарушение на Кешеру срещу Митрович. На повторенията се видя, че такова няма, тъй като румънецът игра чисто.

И за капак изгони Сисиньо. От повторенията ясно се видя, че бразилецът посяга да изрита играч на Черно море, но не успява. Решението е елементарно. Жълт картон за агресия от страна на Сесиньо и такъв за симулация на играча на Черно море.

Нужно е БФС да вземе крути мерки. Този съдия трябва да бъде изваден за дълго от съдийството, тъй като гафовете му стават все повече и повече. Опорочава мач след мач и е вреден за футбола!