Спортният директор на Добруджа Атанас Атанасов застана пред камерата на DIEMA SPORT преди мача със Септември във Втора лига.

"За мен Септември и Спартак Варна са най-добрите отбори и класирането го показва. Аз се надявам, че след добрата ни серия, да се върнем на побдния път. Четири мача до края и четирите са рубикон за отбора. Вече в зависимост от други резултати ще видим дали ще успеем. За диркетна промоция само теоретично, но за бараж имаме реални шансове", сподели той.

"Стиковане на футболисти и треньорските виждания. Треньорът е важен фактор. С идването на Тошко нещата тръгнаха в позитивна насока. Загубихме точки в мачове, в които не играхме лошо", каза още директорът.

"С Ники сме били съотборници, колеги, той вече не е толкова нов. Изигра един мач, така че ако е имало някаква еуфория...Той не е нов наставник на Септември,, бил е няколко пъти и добре познава футболистите. Мисля, че е един от добрите треньори, но ние имаме доста стойностни футболисти. Дори и труно, ако нещата се случат, ще бъде успех. Мисля, че последните години отборът на Добруджа не е бил толкова високо в класирането и до последно да се бори за промоция в efbet Лига", завърши Атанасов.