Уест Хем е следващото предложение за съперник на Левски за мача "75 години Георги Аспарухов", съобщиха организаторите на събитието Moko Solution.

Англичаните са потвърдили, че могат да гостуват на "сините" на 12-и октомври и се чака решението на ръководството на Левски.

"Вчера след 17 часа дойде потвърждение от клуб от Висшата лига за готовността да изиграе мач на 12-и октомври в София и чакаме отговор от ръководството на Левски. Ако те искат, ние сме окей да го осъществим. Има официален мейл от Уест Хем към нас и към Левски", обяви представителят на компанията Димитър Дамянов, който уточни, че мачът ще бъде на стадион "Георги Аспарухов".

Дамянов разясни още, че мачът с Бока е пропаднал заради неяснотата около датите за двубоя на Барселона със Севиля за суперкупата на Испания. Причината за провала с Милан е смяна на ръководството на "росонерите", а третият вариант Ювентус не се е осъществил заради изтекъл предварителен договор, когато Левски и Moko все още са разчитали на гостуване на Бока.

Дамянов добави, че за предните два варианта - Бока Хуниорс и Милан, са били продадени 4 хиляди билета. Закупилите си пропуски ще могат да ги върнат в началото на следващия месец, като подробностите за това ще бъдат обявени от организаторите.