Шест срещи от 23-ия кръг на Първа лига вече влязоха в историята. Днес остана да се изиграе само двубоя между Септември и Витоша Бистрица, за да се затвори кръгът.

Със сигурност погледите бяха насочени към дербито между Левски и ЦСКА, което не отмина без емоции. "Сините" взеха победата с минималното 1:0 с автогол на Стивън Перейра, но един червен картон вдигнат от съдията Вълков ще се коментира дълго време. Пловдивският арбитър изгони Едвин Джеси при ситуация с Иван Горанов, но от щаба на "червените" останаха недоволни от решенията на съдията като цяло.

"Бушон" ослепи ЦСКА с фатално синьо сияние

Любо Пенев: Случи се това, за което говорих

Дерменджиев: Не искам да коментирам съдиите

Ники Михайлов стана "Играч на мача" в дербито Левски - ЦСКА

В друг мач от този кръг Славия победи Ботев Враца с 3:1 след обрат, като головете за успеха "белите" дойдоха в края на срещата.



Сашо Ангелов избухна срещу съдийството

Кметът на Враца: Явно Ботев пречи на някого

Загорчич: Заслужена победа

Черно море продължи доминацията си на "Тича" като този път и шампионите от Лудогорец трябваше да преглътнат горчивия хап на поражението. Така от старта на сезона Лудогорец няма успех, но продължава да е лидер в таблицата. "Моряците" се борят за място в топ 6, но преследвачите от Етър не изпускат дистанцията, след успех в неделния ден над Локомотив Пловдив с 2:0.

Илиан Илиев след победата над Лудогорец

Здравков след мача

"Болярите" играят доста добре, но в предстоящите срещи ще се види дали тимът на Красимир Балъков ще намери място в първата шестица.

Балъков след успеха над Локо Пд

Акрапович спокоен след поражението от Етър

Берое спечели у дома с минималното 1:0 домакинството си на Дунав, но 3-те точки са доста ценни за тима на Александър Томаш. Автогол на Динков направи разликата в този мач.



Киров похвали отбора си въпреки поражението

Томаш след успеха над Дунав

Ботев Пловдив не се затрудни и сломи Верея с 4:0, а тимът от Стара Загора продължава да бъде сериозна въпросителна в първенството.

Николай Киров: Подходихме сериозно

Севидов: Не се получи играта ни