Старши треньорът на Славия Златормир Загорчич коментира успеха над Ботев Враца с 3:1 в мача от 23-ия кръг на Първа лига. Специалистът също така говори и за предстоящия мач с Левски, като заяви, че „белите“ ще се опитат да играят футбол.

„Лошо начало на мача за нашия тим. Успяхме да се върнем в резултата. Второто полувреме бе перфектно тактически, вкарахме още попадения и спечелихме заслужено“, започна Загорчич.

„Много е важно да се мисли мач за мач. Следващият мач е срещу Левски - един от най-силните отбори в България. Трябва да изиграем този мач, като всички останали през сезона. Играхме добре в Пловдив, срещу Черно море добър мач. Спечелихме си двата мача. ОК, в Пловдив паднахме. За мен е важно срещу Левски да покажем добрата игра“, допълни специалистът.

Запитан за титулярното място на Антониос Стергиакис, който наскоро поднови договора си, Загорчич обясни: „Психологически футболист не е наясно какво става с него и гледахме да го запазим, за да не направи глупости по време на мачовете. Днес пази страхотно. Той е много добър вратар. Дано бързо направи трансфер в чужбина в сериозен отбор“.

„Йомов се надяваме другата седмица да започне тренировки“.

„Ще се опитаме да играем футбол срещу Левски“, каза Загорчич за предстоящия мач.