Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира успеха на тима си с 1:0 над ЦСКА, както и наградата, която той получи за "Играч на мача" в дербито, което му гарантира бутилката шампанско на Gong.bg.

"Тежък мач и за двата отбора, запазихме чиста мрежа, 3 точки, победата е за феновете, които в това студено време дойдоха да ни подкрепят. Случиха се доста неща, но нещата намират своя ритъм, във всеки мач започваме да играем все по-добре, трябваше днес да вземем трите точки и се радвам, че успяхме, коментира вратарят.

Утре имам магнитен резонанс, разтегнах ли, дръпнах ли нещо още в началото на мача, радвам се, че запазих вратата си без гол, не искам да коментирам съдиите, стояхме по-добре през първата част, последния пас не ни стигна да вкараме и втори гол. Не сме обсъждали тази ситуация, времето беше много трудно за игра, чест и почитания за съотборниците ми, за феновете, гледаме мач за мач, всички отбори ще губят точки, както и ние, после идват и директни мачове, вървим във вярната посока", добави той.

"Разтежение или спазъм, важното е, че успях да довърша мача и да вземем трите точки. На 13 години бях, когато за последно играх и победихме, мотивацията ми беше на високо ниво. В този голям студ, трябва да се каже голямо благодаря на феновете. В такива мачове най-важни са трите точки, работим всеки ден върху различни неща, говорихме си, че трябва да отбележим втори гол, но не може да се очакват чудеса."

"Мисля, че вървим на правилен път. Трябва да имаме уважението към съперника. Малко не ни стигна шанса да отбележим втори гол. Мисля, че не сме направили кой знае какво. Трябва да надграждаме, стъпка по стъпка, може да са малки, но да са напред", каза още Ники Михайлов.