Левски пусна надъхващо видео за феновете си преди двубоя с Ботев Пловдив от 14-ия кръг на Първа лига. От Герена апелираха за мощна подкрепа срещу „канарчетата“, като разпространиха кратката лента  в клубния си сайт, както и в профилите си в социалната мрежа.

Междувременно на Левски му предстои сблъсък с Черно море за Купата на България. Срещата е на 31 октомври, от 16:00 часa.

И двата предстоящи двубоя на "сините" ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.  

Ето и текста, с който придружиха видеото от „Георги Аспарухов", публикуван на клубния сайт: 

"Левскари, на 4 ноември „сините“ излизат в поредна битка от шампионата. На „Герена“ ще гостува отборът на Ботев (Пд) и „сините“ редици се нуждаят от поредна мобилизация. Така, както бе на предишния мач и на този преди него... И на всички двубои през сезона, в които дадохте сърцето и душата си, за да помогнете на Левски да победи. Време е отново да застанем рамо до рамо. Цели семейства, стари приятели...Да напълним стадиона и отново да застанем един до друг всички, за които „синият“ клуб е традиция и любов, предава през поколенията. Защото Левски е смелост, родена в борбата! Левски е радост, живяла в сърцата! Левски е вяра в мечта благородна! Левски е сила на воля свободна! ВСИЧКИ НА „ГЕРЕНА“!"


Още новини за Левски:

Ривалдиньо в групата на Левски за Черно море

Иванков: Митрев е страхотен вратар

Иванков: Ще бъда на стадиона срещу Ботев Пловдив