Клаудиу Кешеру, който реализира две попадения в мача с Пирин и спечели шампанското на Gong.bg, след като беше избран за "Играч на мача".

"Труден мач за нас, започнахме по не най-добрия начин, Пирин беше доста организиран, нямаше възможности да ги изненадаме, през първото полувреме не съумяхме да ги преодолеем, но през втората част сполучихме", каза Кешеру.

"Отборите идващи тук се защитават, дори втория в класирането тим на Левски се брани целия мач, доста отбори са вдигнали нивото, винаги ще се опитваме да поддържаме това ниво, както днес", добави той.

"Имахме проблеми в този мач, през есента не беше така, всеки тим се е подобрил тактически, нивото се е вдигнало. В последните 20-ина минути на срещите надделяваме, тъй като имаме повече физически сили от съперниците", каза още нападателят.

"Играхме добре в Европа, отпаднахме от Копенхаген, но се надявам да се представим по-добре през идното ни участие и да се класиране по-добре, но сега трябва да се концетрираме в мачовете от вътрешното първенство", завърши изказването си Кешеру.