Наставникът на ЦСКА Добромир Митов коментира проведената подготовка на тима на австрийска земя. Там "червените" изиграха престижни контроли, а в последната проверка отборът победи шампиона на Австрия - Ред Бул Залцбург.

"Винаги има върху какво да се работи, доволни сме от подготовката и от представянето на всички футболисти. Получиха се неприятни контузии по време на тренировките, някои футболисти имаха и заболявания, вирусни инфекции, но подготовката мина успешно. Отборът показа добро лице, това, което искаме се получава в голяма част от мачовете", коментира Митов.

"Бодуров имаше възпаление, контузените играчи ще бъдат на линия за Титоград. Привличат нови футболисти, те са физически подготвени и се борят до край, ние сме ЦСКА, готови сме за битките. Само победите дават увереност, нашата цел е да успеем да направим пробив, влизане в групите на Лига Европа", добави той.

"Работим върху слабостите ни, ЦСКА се бори на всички фронтове, имаме менажерско звено, работи се, може да привлечем и нови футболисти, всеки добър футболист ще бъде проучен и ако отговаря на нивото и изискванията на ЦСКА може да бъде привлечен. Енрике Рафаел до месец трябва да е готов. Каквото зависи от нас ще го направим, трябва да се раздаваме на 200 %, за да побеждаваме всеки един отбор, във всеки отбор има напрежение, но тук напрежението е огромно", приключи изказването си наставникът на "червените".