„Цяла Европа може би очаква победа на ПСЖ. Ние сме на друго мнение и се надявам на терена да покажем, че имаме класата да се противопоставим дори на такива отбори“, заяви капитанът на Лудогоред Светослав Дяков преди домакинството на разградчани на Пари Сен Жермен в сряда в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Българският шампион посети специално изградения атракцион в центъра на София, който ще създава настроение преди всеки един от трите домакински двубоя на Лудогорец в груповата фаза на турнира. Освен че се снимаха със своите любимци, футболните запалянковци имаха възможност да проверят футболните си умения в няколко различни категории като “точност на удара”, „футбол в клетка”, джаги, а за геймърите също ще има специална изненада - турнир по PS4 FIFA 2016.

„Винаги е много приятно да видиш фенове, ентусиазирани деца. Да провокираме искрената детска радост е наистина най-хубавото, което ние можем да направим. Дано успеем да запалим повече деца към спорта, тъй като в момента положението не е добро. Нека младото поколение излезе навън и да спортува, а не да се занимава с други неща”, коментира още Дяков.