Централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон направи блестящо впечатление за националния отбор на родината си Исландия в първия лагер на тима преди началото на Световното първенство в Русия, за което той спечели квота. 

Коравите северняци са на лагер в Югоизточна Азия, като там изиграха контрола с Индонезия. В нея исландците съсипаха съперника и го разгромиха с 6:0, като футболистът на Левски беше сред основните фигури. 

Той започна като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. И не само това, но Ейолфсон оформи и крайното 6:0 в 81-та минута на двубоя. Преди това Андри Бярнасон откри в 30-та минута, Кяртан Финбогасон удвои в 47-та, Отар Карлсон оформи класиката в 66-та, а Тригви Харалдсон в 68-та направи 4:0. 

Хьортур Хермансон направи 5:0 в 80-та минута, преди Холмар Ейолфсон да се разпише минутка по-късно и да сложи точка на контролата. След три дни Исландия пак ще играе с Индонезия в подготовката си за Световното, а засега има потвърдена контрола на исландците с Перу на 27 март.