Анализаторът Цанко Цветанов беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT, където говори по темата за промените на "Герена" и настроението преди мачовете в Лига Европа срещу Румжоберок.

"Като фен на Левски посрещам двубоя с оптимизъм. Искам да видя как изглежда отбора след промените през лятото. Надявам се, че играчите ще успеят да се представят по най-добрия начин и да отстранят Румжоберок", коментира Цветанов.

"Има позитивни сиглнали от "Герена". Позитивно е освеждаването на лицата около отбора. Мисля, че атмосферата е позитивна и се работи, няма скандали. Надявам се, че и младите ще успеят да допринесат към повишаването на нивото на отбора".

"Всички български отбори все още могат да правят трансфери, така че процесът на селекцията остава отворен. Мога да отдам дължимото на треньора. Той не се оплаква, ч ему липсват футболисти, а работи с това, което има".

"С Хубчев се познаваме добре, защото сме играли заедно и сме постигали големи успехи с националния отбор. Мисля, че е сериозен треньор и сериозен човек. Ще даде най-доброто от себе си да успее Левски да играе добре. Засега обаче изостават от ЦСКА и Лудогорец и имат още много работа, за да наваксат".

"В контрлите не стояха добре в атака, но пък имаше подобрения в защитата. Трябва да се намери баланс. Когато влязоха само млади играчи се видяха резултатите. Това трябва да е показателно, че младите имат нужда да извървят дълъг път докато стигнат до необходимото ниво", завърши Цветанов.