Старши треньорът на Берое Алекандър Томаш може да разчита на всички свои футболисти за гостуването на Черно море от петия кръг на Първа лига на стадион „Тича“.

Извън състава на Томаш единствено остана Драгош Фирцулеску.

В лагера на тима няма наказани или контузени играчи.

Днес по обед отборът замина за Варна, където по-късно ще направи една следобедна тренировка.

„Отново ни предстои един много сериозен и тежък двубой. Ние обаче продължаваме да следваме нашите цели и сме подготвени за този сблъсък, който ще ни противопостави срещу отбор, който също заяви сериозни амбиции за настоящото първенство. Ние ще подховдим с нужното уважение към противника, но винаги излизаме за победа и утре няма да бъде по-различно. Наясно сме, че играчите на Черно море ще излязат мобилизирани срещу нас, но всички отбори се изправят срещу Берое по този начин. Нашият отбор също е пределно амбициран да се представи добре в утрешния мач“, споделиха от треньорския щаб преди срещата.

Ето групата на Берое за мача: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Ерол Алкан, Матеус Леони, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Борислав Цонев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Мартин Райнов, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, и Алфредо.