Легендата на френския колос ПСЖ Патрис Локо вдъхва кураж на ФК Дунав /Русе/, съобщиха от русенския клуб. 

Патрис Локо, печелил Купата на носители на национални купи и бронзов медалист от европейско първенство, оказва подкрепа на Дунав в трудния момент. Бившият френски национал се е снимал с екип на русенския клуб, като е пожелал успех на "драконите" в Първа лига. От ФК Дунав информират, че звездата на Нант и ПСЖ от 90-те години се е срещнал с бургазлията Кирил Евтимов - експерт в министерството на финансите, популярен с контактите си с редица световни звезди на футбола, тениса, баскетбола, дори през миналата година е окичил почти целия отбор на Челси с мартеници.

Марсел Десаи го свързал наскоро с Патрис Локо. Тъй като съпругата на Евтимов е от Русе, а той е приятел с изпълнителния директор на Дунав Ивайло Петков и със селекционера Малин Орачев, бургазлията не пропуснал да разкаже на бившия нападател историята за възродения отбор на "драконите", стигнал от аматьорите до участие в евротурнирите само за три години. 

Патрис Локо веднага се съгласил да позира с фланелката на русенския клуб, като не пропуснал да пожелае на дунавци нови успехи в елита, а защо не и завръщане в Европа.