В последния месец на годината спортните канали в пакета DIEMA XTRA ще предложат богата програма, а с платформата PLAY DIEMA XTRA феновете ще могат да следят интересни събития от света на спорта на предпочитаното устройство – телефон, компютър, таблет. Футболни емоции ще предизвикат мачовете в Първа професионална лига, английската Висша лига и Карабао Къп, а интрига няма да липсва в родната Суперлига по волейбол и в Националната баскетболна асоциация.

На 4 декември от 17:30 часа Локомотив ще търси втори успех за сезона над Ботев. Температурата рязко ще се покачи с двубоя между преследвача ЦСКА и водача Лудогорец в четвъртък, 6 декември от 17:30 часа. На 15 декември Берое ще брани серията си без поражение у дома срещу Левски, а ден по-късно в 17:30 часа в битка за победата на терена се срещат ЦСКА и Ботев Пловдив. Зрителите могат да преживеят футболните емоции и развръзката от мачовете на живо в ефира на DIEMA SPORT.

В английската Висша лига през декември предстои истински футболен маратон. Още този уикенд нейните привърженици ще могат да се насладят на една „супер неделя”. От 16.05 часа един срещу друг се изправят Арсенал и Тотнъм Хотспър, а от 18:15 часа е мърсисайдският сблъсък Ливърпул – Евертън. Във вечерта на 5 декември от 22:00 часа Манчестър Юнайтед приема Арсенал. На 8 декември от 19:30 часа предстои футболната битка между Челси и Манчестър Сити, а на 16 декември от 18:00 часа зрителите ще могат да гледат дербито Ливърпул – Манчестър Юнайтед. В навечерието на 2019-а година, на 29 декември от 19:30 часа, отново футболистите на Юрген Клоп ще бъдат замесени в оспорван двубой у дома срещу Арсенал. Мачовете от английската Висша лига ще бъдат излъчени по DIEMA SPORT 2.

И още футбол от Англия – през декември зрителите на DIEMA XTRA ще могат да проследят четвъртфиналите за Купата на Лигата. Сред най-интересните срещи е второто действие за месеца между лондонските врагове Арсенал и Тотнъм Хотспър на 19 декември от 21:45 часа по DIEMA SPORT 2.

Още утре, събота, 1 декември феновете на волейбола могат да проследят двубоя от родната Суперлига между финалистите от последния сезон ЦСКА и Нефтохимик. Мачът е от 14:00 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на DIEMA SPORT 2.

В последния месец на годината зрителите на спортните канали отново ще могат да гледат и бокс. На 8 декември от 22:55 часа по DIEMA SPORT ще бъде излъчена международната галавечер в Шефилд, където местният любимец Кел Брук ще се изправи срещу Майкъл Зерафа по пътя към жадуваната среща с Амир Хан.

И в празничния месец DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 подаряват богато спортно съдържание на верните почитатели на баскетбола.

Запазено място в програмата имат интригуващи мачове от НБА:

Ню Йорк Никс – Милуоки Бъкс (2 декември, 00:00 ч., DIEMA SPORT);

Лос Анджелис Лейкърс – Финикс Сънс (2 декември, 22:30 ч., DIEMA SPORT 2);

Далас Маверикс – Хюстън Рокетс (9 декември, 01:00 ч., DIEMA SPORT 2);

Детройт Пистънс – Ню Орлийнс Пеликанс (9 декември, 22:30 ч., DIEMA SPORT 2);

Орландо Маджик – Юта Джаз (16 декември, 00:00 ч., DIEMA SPORT 2);

Кливланд Кавалиърс – Филаделфия Севънтисиксърс (16 декември, 22:30 ч., DIEMA SPORT 2);

Лос Анджелис Клипърс – Денвър Нъгетс (23 декември, 00:00 ч., DIEMA SPORT);

Детройт Пистънс – Атланта Хоукс (23 декември, 23:00 ч., DIEMA SPORT);

Милуоки Бъкс – Бруклин Нетс (30 декември, 00:00 ч., DIEMA SPORT);

Орландо Маджик – Детройт Пистънс (30 декември, 23:00 ч., DIEMA SPORT 2).

В празничните месеци всеки активен потребител на DIEMA XTRA ще получи едномесечен абонамент за стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Спортните фенове ще могат да се включат и в специална игра с атрактивни награди.

Подробни условия за провеждане на играта можете да намерите на страницата https://diemaxtra.nova.bg/play/xmas.