Халфът на националния отбор Георги Сърмов имаше по-специален ден по време на мача с Англия. Тогава той се появи като титуляр насред митичния "Уембли", а това се случи навръх 34-ия му рожден ден. 

Макар да загубихме с 0:4 от сочения за фаворит съперник, за халфа моментите на терена бяха по-специални заради празника му. Той обаче припомня, че с Левски е играл и на други велики футболни съоръжения. 

"Рожден ден на "Уембли", какво по-хубаво от това? Наистина е страхотно да играеш на този стадион срещу едни от най-големите съвременни звезди. Мястото е пълно с внушителна футболна история, впечатляващо е."

"Но да не забравяме, че все пак съм играл с Левски в Шампионската лига. А тогава съм бил с тима на "Камо Ноу" срещу Барселона и на "Стамфорд Бридж" с Челси. И все пак нямах много време да празнувам, защото още в петък отборът замина за Лондон, в събота играхме, а резултатът не предполагаше празненства", сподели Сърмов пред германското издание Tag24. 

Сега, като се прибере в новия си клуб Кемниц в Трета Бундеслига, той ще завари съвсем различна ситуация, защото треньорът, който го доведе в Германия - Томаш Соботчик - беше уволнен, докато той беше на лагер с националния отбор.