Един от тъмнокожите български национали в мача срещу Англия Георги Пашов обяви, че не е чул расистките скандирания от трибуните, заради които битката беше прекъсвана на два пъти още през първото полувреме. Нещо повече, той е разговарял с нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд и той също му е казал, че не е чул обидите. 

74 снимки

"Не съм чувал расистки скандирания. Попитах Рашфорд, но той не знаеше за расизъм. Отвън някой е казал за това", заяви крайният бранител и разкри, че всички в отбора се чувстват засрамени от развръзката в двбуоя - 0:6 насред София. 

"Оценките показват това, което беше на терена. Класите се различаваха. Неприятно е, че загубихме с толкова много. За съжаление така се получи. Неприятно бе за нас, а за феновете още повече. Англия бяха афектирани от загубата си от Чехия. Те са голяма класа. Тук сме домакини и искахме на моменти да ги пресираме. Имат много класни играчи. Опитахме, но не се получи", заяви Пашов. 

"Балъков ни каза, че Англия е един от най-добрите отбори в света. Днес по-голяма част от атаките им се получиха и за това се случи така. Не смятам, че е нужна промяна", завърши подвизаващият се в Армения български национал.