Вратарят на България Николай Михайлов бе избрания футболист от селекционера Петър Хубчев, който да говори пред медиите преди мача срещу Косово идния понеделник. Опитният страж сподели, че отборът е подготвен за това какво да очаква от Косово в предстоящия дуел от група „А”, като отказа да отличи някой от футболистите на Бернар Шалан.

„Наясно сме какво да очакваме от Косово в понеделник. Повечето от нас сме играли много подобни мачове и трябва да използваме от тях срещу самите тях. За нас е важно да си свършим работата на терена и това, което сме тренирали. Ако се раздадем на максимум, нищо друго няма значение”, потвърди Ники Михайлов.

„Запознати сме, както с добрите, така и със слабите страни на Косово. Знаем къде да им се противопоставим. Не искам да отличавам определени хора от противника. Както каза треньорът, имат добра класа, играят бързо, пресират, но ние знаем как да отговорим на това. Дано постигнем добър резултат, а аз не мога да определя кой на кое място ще завърши в групата. Искаме максималния брой точки и да вървим все по-добре”, акцентира Николай Михайлов.

Хубчев преди Косово: Кой не е мотивиран срещу България?