Офанзивният футболист в националния отбор на България – Даниел Младенов, изрази надежда, че „лъвовете” могат да изненадат Англия на „Уембли”.

Както е известно, родната селекция има визита на Англия идната събота от 19,00 часа.

„Настроението е добро. Знаем какъв отбор е Англия и няма място за притеснение. Знаете какъв стадион е „Уембли” и за всеки е чест. Ако получа шанс за изява, ми се иска да помогна на отбора. Повече не знам какво можем да предложим от англичаните. Трябва да сме реалисти. Дори да имаме само един шанс, трябва да го използваме. Играем срещу най-добрите футболисти на света”, коментира Младенов.

„За възрастта, чак толкова стар не съм, но не съм очаквал повиквателна за националния. Много пъти съм заслужавал и не съм бил викан и бях изненадан, но щастливо. Може би престоят на Красимир Балъков е повлияла. Не знам, те гледаха всеки мач в първенството. Може би защото вкарах осем гола в осем мача”.

„Всеки един отбор има слабости, въпреки че при Англия са малко. Трябва да играем бързо с топката, за да направи някаква изненада срещу тях. Ще опитаме да бъдем бързи и да изиграем добър мач”, коментира Младенов пред репортерите на Националната спортна база в Бояна.