Българският национал Ивайло Чочев изказа искрена благодарност към всички, които го подкрепиха след поредната му тежка травма. Той я получи по време на мача на "лъвовете" с Черна гора и веднага след това претърпя операция на коляното. 

Полузащитникът на Палермо ще е извън терените между 8 и 9 месеца, като само за последните две години това е третата негова тежка травма. Чочев обяви, че се е почувствал сринат след травмата, но е категоричен, че това няма да го сломи. 

"Благодаря ви, мои близки, приятели, колеги и фенове! Благодаря за подкрепата! За последните две години това е третата ми сериозна контузия и за съжаление, най-тежката", написа Чочев в социалните мрежи и продължи.

"Първата ме отчая, но си върнах надеждата бързо, втората ме сломи, но не успя да ме пречупи, този път съм сринат още от първата секунда, но няма да се предам, колкото и да боли! До вчера си мислех,че просто футболът иска да ме откаже от него, но след операцията си казах, че аз никога няма да се откажа от футбола", написа в емоционалното си обръщение българският национал.