България е настроена за битка с Франция и се надява да се противопостави успешно на един от най-големите отбори в света. Това сподели халфът на "лъвовете" Георги Костадинов в навечерието на битката. 

"Настроението е положително, притеснение няма. Постигнахме доста хубави резултати срещу едни от най-добрите отбори. Да, всеки си дава сметка, че Франция е един от най-добрите тимове в света, но ние сме настроени да дадем битка и да им се противопоставим по един добър начин", заяви Костадинов.

Хубчев: Не ме интересува кой ще е капитан, дано са няколко

Бившият играч на Левски в момента е един от най-интересните герои за френските медии заради фамилията си. Те не спират да припомнят постижението на именития му съфамилник Емил, който съсече "петлите" на "Парк де Пренс" през 1993 г.  

"Всяко едно българско дете е израсло с това поколение и с големите му мачове. Всеки един в националния отбор се надява да попадне тук и да побеждава големи отбори като Холандия и Швеция, да се надяваме и Франция. Но трябва да се концентрираме върху представянето на отбора, а не върху фамилията Костадинов", заяви халфът. 

"Както треньорът каза, най-важното е на терена всеки да покаже най-доброто от себе си и да бъде лидер на позицията си. Когато това се случи, българският отбор ще бъде още по-силен и ще има още по-големи шансове на голям форум. Така че не само аз, но и всеки на терена трябва да се опита да бъде лидер", завърши Костадинов.