Франция трепери от фамилията Костадинов. След кошмара за "петлите" от 17 ноември 1993 г. Емил Костадинов беше кръстен Екзекутора от местните медии, а сега ги стряска и друг играч с тази фамилия преди мача на 7 октомври на "Васил Левски". 

Става въпрос за полузащитника Георги Костадинов, който беше потърсен от официалния сайт на ФИФА за очакванията си за предстоящата битка. А той се надява кошмарът за французите в София да продължи. 

"Не знам дали аз и съотборниците ми сме способни да причиним същия кошмар на Франция, както нашите предшественици, но ще дадем всичко от себе си това да се случи. Дано успеем. При всички положения ще бъдем движени от същата страст, като тях - да защитим честта на родината си", сподели Костадинов. 

За него този мач е малко по-различен, защото дебютът му с националната фланелка дойде именно срещу французите и при това точно преди една година. Тогава обаче резултатът беше тежък - загуба с 1:4. 

"Това завинаги ще остане един от най-запомнящите се дни за мен, независимо от резултата. Да нося екипа на родината е една сбъдната мечта за мен. Не искам да коментирам формата си, за мен е важно да съм с екипа на България и това е достатъчна гордост."

"Въпреки че до момента съм се разписал в три двубоя, в два от тях сме загубили, така че веднага съм готов да заменя тези попадения за победи в двубоите", сподели още Костадинов пред сайта на ФИФА и се върна на резонанса, който неговата фамилия предизвиква във Франция. 

"Само си представям какво предизвиква моята фамилия в тази страна. В България името "Костадинов" е записано със златни букви, защото Емил направи страхотни неща за родината, не само този гол в Париж."

"Надявам се сега неговата аура да ни помогне да продължим с добрите резултати срещу този съперник у дома. Пред наша публика просто сме по-силни, бихме вече Холандия и Швеция, което е голямо постижение."

"Ще бъде страхотно да победим и да се класираме на Световното, защото отдавна не сме били там. Още повече, че сега ще е истинско чудо, имайки предвид в колко тежка квалификационна група сме", сподели Костадинов.