Проблемите с контузии във френския национален отбор в навечерието на битката с България на 7 октомври сякаш нямат край. Още двама играчи на "петлите" се контузиха и не е ясно дали ще са на линия за битката в София. 

Дидие Дешан: Българите са двулики

Това са Левин Курзава и Джибрил Сидибе, които получиха травми в коленете си. По-сериозно изглеждаше положението на футболиста на Пари Сен Жермен, който излезе от терена със сгърчено от болка лице. 

Французин, играл у нас: 17 ноември надъхва България

Добрата новина за него е, че поне излезе на собствен ход и вероятно не се касае за сериозна контузия. Но дали ще е на разположение за битката в събота, предстои да се прецени от лекарския щаб на французите. 

Петър Хубчев: Не лозунгите, а играта ще върнат хората на стадиона

Не толкова драматично изглеждаше положението за Сидибе. Той хвана за дясното коляно, но след дълга намеса на лекарите му беше сложена превръзка и продължи сесията, макар и далеч от останалите си съотборници и на облекчен режим. И за него не се съобщава колко време ще отсъства. 

Франция загуби вече четирима основни футболисти за тази битка на 7 октомври. Усман Дембеле, Пол Погба, Бенжамен Менди и Пол Кошчиелни са аут заради травми. Въпреки това съставът на Дидие Дешан е бъкан със звезди.