Унгарският национален отбор ще влезе в България на 26 март - денят на мача с българския тим, ако въпросният плейоф по пътя към европейските финали се състои на предвидената първоначално дата.

България приема Унгария на 26-и март от 21:45 часа в плейоф от Лига В на Лигата на нациите, което е и първи бараж по пътя към Евро 2020.

Поради разпространението на коронавируса, има много въпроси относно самото провеждане на мача. Изглежда сигурно, че сблъсъкът ще се проведе без зрители. Освен това, се разглежда предложение да се срещнат и на по-късна дата, но затова се чака решението на УЕФА.
"
Съгласно действащия регламент на българското Министерство на здравеопазването, мачът между отборите на България и Унгария ще се проведе при закрити врати на 26 март. Българските колеги казаха, че само излъчващите мача телевизионни екипи ще могат да влязат на стадиона", се казва в изявление на Унгарската футболна федерация (MLSZ) пред nb1.hu.

При това положение с цел минимален контакт, унгарският национален отбор ще пристигне в София в деня на самата среща и няма да тренира на стадион "Васил Левски"./БТА