Нападателят на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов изрази дълбока благодарност към треньорския щаб на селекционера Красимир Балъков за това, че му гласува доверие за гостуването ни срещу Англия в квалификациите за Евро 2020. 22-годишният играч на Щурм Грац отчете, че резултатът 0:4 не е приятен, но е помогнал на „трикольорите” да си извадят нужните поуки.

„Отборът като цяло в 90-те минути стоеше добре. Две нелепи дузпи срещу нас… Отборът стоеше наистина добре. „Уембли” си е „Уембли”, срещу нас имаше отбор от световна класа. Това е. Взимаме си уроците и продължаваме напред”, каза Десподов пред Дарик радио.

„Тук е моментът да благодаря на треньорския щаб в националния отбор, че ми дадоха шанс да играя на „Уембли” срещу Англия. Чувството е невероятно. Взел съм си поуки от предните мачове. Само тренировки, труд и постоянство оттук нататък.”

„Много съм благодарен на старши треньора, че разчита на мен, че вярва в мен. Това ми дава самочувствие и спокойствие. За един футболист е най-важното да играе. Когато нямаш мачове, по един или друг начин губиш самочувствие. Аз не мисля, че съм загубил моето. Опитвам се както мога да помогна на отбора”, завърши Десподов.