Бихме Дания на тенис! Цвети Пиронкова и Григор Димитров върнаха България на световната карта в този популярен и престижен спорт! Без да мрънкат, без да се оплакват, младите ни тенисисти излязоха и биха отбор, в който играе номер едно в световната ранглиста. А можеха да отбият номера, да разцъкат по плажовете в Пърт и да се оправдаят, че играем със суперсили като Дания и Чехия.

По ирония на съдбата и футболистите ни имат за съперници Дания и Чехия. И още след жребия започнахме да слушаме оплаквания, че групата е невъзможна, че шансовете ни са нулеви в такава компания. А във футбола чехи и датчани съвсем не са такава сила, както на кортовете!

Националният селекционер Любо Пенев пък е известен любител на тениса. Не е лошо на някой лагер на националите да викне Цвети и Гришо, за да обяснят на футболистите как се играе за родината без страх от имената на съперниците. Пък а дано последните попият нещо, да се докоснат до истински спортни звезди, не само до чалга такива.

Иначе отново браво на Цвети и Гришо. Те са от малкото ни останали спортисти, заради които за България все още някъде се пише и се говори.