ЦСКА-София приема Верея Стара Загора в мач от 15-ия кръг на първа лига. Срещата на стадион „Българска армия“ е с начален час 17,45 и може да я наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY. Главен рефер на мача е Георги Давидов.

„Червените“ влизат в двубоя като фаворит и с мисъл за реванш след изненадващата загуба от същия съперник в първия двубой между двата тима от сезона. Тогава ЦСКА загуби с минималното 0:1.

Новината от Борисовата градина е завръщането в разширения състав на капитана Борис Галчев. Ветеранът попадна в групата от 20 футболисти за мача, но най-вероятно ще започне срещата като резерва.

Домакините нямат друга алтернатива освен победата, която може да ги изравни по точки с третия Черно море, който вчера записа успех с 2:0 над последния Монтана.

„Армейците“ не успяха да спечелят последните си две домакински срещи, докато съставът на Верея все още чака първия си успех далеч от дома.

Наставникът на ЦСКА Едуард Йорданеску не може да разчита на контузения Руи Педро, докато в предни позиции за „червените“ се очаква да започне младокът Милчо Ангелов за сметка на Преслав Йорданов.

Гостите от Верея са без наказания за пет срещи Илия Мунин, но пък в редиците на старозагорци се завръща Осман Балде, който отново ще бъде на разположение на своя треньор Александър Томаш.

Вероятни състави:

ЦСКА: Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Дюлгеров, Манолев, Пинто, Кулма, Симао, Виана, Милчо Ангелов, Арсенио

Треньор: Едуард Йорданеску

Верея: Караджов, Здравко Илиев, Хасани, Вл. Зафиров, Слаев, Ангелов, Г.Андонов, Балде, Еуженио, Цветанов, Сукуна

Треньор: Александър Томаш

Стадион: „Българска армия“

Рефер: Георги Давидов