Бруно Акрапович, известният босненски треньор, се завърна на българската футболна сцена с нова мисия, след като пое ръководството на Хебър. Наставникът, който има в актива си две купи с Локомотив Пловдив и суперкупата, преди време бе начело на ЦСКА, но след незадоволителни резултати беше освободен от поста.

Акрапович разкри, че е имал предложения от различни клубове, но е избрал да направи пауза, за да обмисли внимателно своите опции. „Обадиха ми се от Хебър и предложението им беше сериозно. Поканиха ме на гости, за да видим как стоят нещата. Видях, че хората искат да оправят ситуацията и залагат на бъдещето, а аз мога да помогна“, сподели той.

Треньорът следи българския футбол и е убеден в качествата на играчите на Хебър. „Каквото им липсва, ще го оправим. Пречи им фактът, че не играят на собствения си стадион. Някои мачове просто нямаха късмет. Трябва да идентифицираме проблемите и да ги разрешим“, добави Акрапович.

Целите на новия треньор са ясни: „Искам да подобря играта, да върна самочувствието на отбора и да започнем да събираме точки. Основната ни цел е да останем в efbet Лига.“ Със своите амбиции и опит, Акрапович се надява да вдъхне нов живот на Хебър и да изведе отбора към успехи.