Спортно-техническият директор на Монтана Михаил Мадански не вярва тимът му да направи второ чудо за Купата на България. В предишния кръг представителят на Б група отстрани ЦСКА, а сега се изправя срещу другия столичен гранд - Левски. 

Бившият селекционер на младежкия национален отбор определи "сините" като явен фаворит и е на мнение, че тим от втория ешелон няма как да спечели Купата. Ето какво заяви той:

"Не сме наточили нито нож, нито секира. Пошегувах се, че Левски изтегли тежък жребий, но за всички е ясно, че жребият е тежък за нас. Но по-добре Левски или някой от класата на този тим, защото за всички е очевидно, че отбор от Б група трудно ще вземе Купата." 

"Ние ще се опитаме да направим два хубави мача с тях, ясно е, че сме по-слабият отбор. При всички положения нямаме какво да губим. Очевидно е, че съперникът ни ще търси по всякакъв начин да спечели Купата, защото това е една от възможностите да играят в Европа." 

"Абсолютно съм убеден, че те няма да ни подценят. И не заради факта, че отстранихме ЦСКА, а защото в такива мачове за Купата отборите, които нямат какво да губят, обикновено печелят и ще са мобилизирани." 

"Разбира се, че тази система ощетява по-малките отбори, всички от по-долните дивизии са ощетени с два мача на тази елиминационна фаза. Ние предпочитахме след Монтана - ЦСКА, да има и само един мач Монтана - Левски." 

"Но няма какво да го коментираме това, такъв е регламентът. Пак се вижда, че при тази система с два мача, особено реваншите при някои двойки, са просто излишни. Само отборите ще харчат пари." 

"Винаги е добре да играеш срещу по-силен противник. Левски е желан опонент, но не от мен. Кметът да внимава какво си пожелава, защото явно му се сбъдват. Но за футбола в Монтана е добре, че идва Левски, за нас също е добре да се видим до къде ни се простират възможностите, какво сме постигнали и дали сме сглобили отбор", заяви Мадански.