Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков изрази задоволството си от жребия за осминафиналите за Купата на България. "Сините" се изправят срещу втородивизионния Монтана. 

Интересното е, че отборът от Б група отстрани в предишния кръг един от фаворитите ЦСКА. Сега обаче задачата на монтанци ще е по-трудна, защото в този кръг ще се играят по два двубоя, а реваншът през декември ще е на "Герена". Ето какво заяви Баждеков.

"Нормален жребий, можеше да е по-тежък, можеше и да е и по-лек. При положение, че се играят два мача, а във втория сме домакини, изглежда сме в лицето на фаворити. Те обаче играят с желание и амбиция да се докажат, затова предполагам, че ще са интересни мачове." 

"Щом Михаил Мадански е казал, че жребият е тежък, значи сигурно ще ни е тежко. Няма да е проблем, че реваншът ще е в началото на декември, имаме отопление на стадиона, ще го пуснем, ако се наложи." 

"Това е предизвикателство за нас, можем да се покажем като фаворит, който редовно продължава напред в кръговете за Купата на България. Ако трябва, ще отмъщаваме за ЦСКА." 

"Това са коментари за спортните хора за мобилизацията. Във всеки мач трябва да излиза мобилизиран Левски, имали сме неотдавна лоша практика и трябва да сме подготвени за всякакви сблъсъци", сподели Баждеков.