Спортният директор на Монтана Михаил Мадански се пошегува, че няма да е незаслужено ако БФС направо връчи Купата на България на неговия тим. Според бившия селекционер на младежкия ни национален отбор всеки клуб, победил Левски и ЦСКА в рамките на месец би трябвало да заслужи трофея.

Днес Монтана надигра "сините" с 2:0 и така си остави сериозни шансове за следващата фаза на турнира. Реваншът е в София на 3 декември.

"Мен ако ме питат, направо да ни дават купата. Да биеш ЦСКА и Левски – значи заслужаваш купата. Нищо обаче още не е решено, има реванш. Отборът показа добра игра и се представи добре", отчете специалистът. "Сега се концентрираме върху двубоите от Б група. Ще мислим за Левски едва, когато дойде време за ответния двубой."

"Ние привлякохме тук 12 юношески и младежки национали, играли под мое и на Феро ръководство в националните отбори. Дадохме им възможност да тренират и да се готвят добре. Това са момчета с много добро бъдеще."

"Левски не беше много слаб днес. Реваншът ще бъде много труден. Имаме още 3 мача от първенството. Тогава ще се готвим за реванша съвсем сериозно", завърши Мадански.