Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджеив заяви, че тимът му има сили да вземе точки от всеки един от трите отбора в група B на Шампионската лига - Реал, Ливърпул и Базел. 

„За мен групата е много добра. Имам предвид, че това са грандове. Разликата между Лига Европа и Шампионска лига е много сериозна. Тук измеренията са много различни. Мисля, че от тези три отбора ще вземем точки“, коментира Дерменджиев в интервю за Дарик.

„Футболът е феномен и не се знае от кой отбор какво може да се вземе. Не се знае как тези отбори ще излязат срещу нас, дали ще ни подкрепят или каква ще бъде мотивацията им. От всеки отбор можем да вземем точки“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Миналата година моето мнение беше, че Лудогорец трябва да завърши като лидер в групата. Знаех, че отборът е готов да атакува и да се представи добре. Казах и на момчетата преди първия мач със Стяуа, че са готови да играят в групите на Шампионката лига и трябва да бъдат уверени, че ще го постигнат. И от Базел могат да се вземат точки, и от Ливърпул могат да се вземат, но нека всичко по реда си. Аз още не знам каква е програмата“, допълни още той

„Ще бъде интересно и на Бернабеу. Реал Мадрид е носител на Купата през тази година. Няма начин как да не ни бъде интересно, както на мен, така и на футболистите.“

Чуйте цялото интервю със старши треньора на Лудогорец.