Защитникът на ПСЖ Тиаго Силва, изрази убежденията си, че парижани могат да победят като гост Лудогорец в предстоящия втори мач от груповата фаза на Шампионската лига, въпреки че не познава играта на българския тим.

„Идеално съзнаваме, че не започнахме сезона добре. Аз съм капитан и знам, че имаме качество да излезем от ситуацията. Миналия кръг направихме равен с Арсенал и сега сме дошли за трите точки, които искаме да занесем у дома“, започна Силва.

„Ако трябва да съм честен, не познавам Лудогорец добре. Знам обаче, че е качествен тим. Разчитат на техниката. Има много бразилци. Те също направиха равен в предния мач, сега със сигурност ще искат да победят. Ние гледахме видео на съперника и се подготвихме добре. Убедени сме, че можем да дадем максимума и да спечелим мача утре“.

„Всички мачове за ПСЖ са трудни и напрегнати. Няма лесни мачове. Ние обаче съзнаваме, че сме качествен тим. Имаме всички възможности да спечелим. Знаем, че атмосферата по трибуните ще е гореща. Но с цялото ми уважение, ние сме длъжни да вземем трите точки утре“, сподели още играчът.

„Играл съм много мачове до Давид Луис. Вече имам много мачове и до Маркиньос. Страхотни играчи. Чудесно е да играя до тях, Маркиньос е много млад. Аз съм в тима, за да му помагам. Ние говорим много помежду си. Той непрекъснато моли да му помагам. Аз помня, когато бях като него. В Милан съм се учил от другите и знам как и аз питах какви грешки допускам. Сега помагам на Маркиньос“.

„Почти винаги първите мачове са ни били трудни. Много се говори и за Ибрахимович. С неговото тръгване загубихме, но пък сега Кавани може да се покаже в друга светлина. Работим много, изключително много. Ние ще се върнем силни и ще сме един от фаворитите в Шампионската лига“, завърши Силва.

Лудогорец посреща ПСЖ в сряда, 28 септември, от 21.45 часа на Националния стадион. Срещата ще може да следите в сайта Gong.bg и по Дарик радио.