Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че разградчани не се плашат от нищо. В същото време той добави, че съперникът Пари Сен Жермен все още търси себе си.

Лудогорец посреща ПСЖ в сряда, 28 септември, от 21.45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата ще може да следите в сайта Gong.bg и по Дарик радио. 

Емери: Лудогорец заслужи мястото си в ШЛ, целим се в първото място

„Първо с контузиите – имаме двама трайно контузени – Сисиньо и Витиня. За пренастройването е доста трудно, но трябва да ви кажа, че играчите знаят вече, че трябва да играят равномерно. Мотивацията и концентрацията е различна, но в крайна сметка трябва да играем и у нас и да не губим точки“, започна Дерменджиев.

„Не знам как ще прозвучи – не ни плаши нищо, но излизаме с респект към отбра и треньора на ПСЖ“, добави наставникът.

Йордан Минев: Не сме слаб отбор, ПСЖ ще го усети

„ПСЖ още търси себе си и стила на треньора. Но в крайна сметка това е един много силен тим“.

„Лудогорец наистина е млад отбор, но като един изключително перспективен проект. Собствениците ни построиха нова база. Пет поредни години сме шампион на България. Участия в Лига Европа, сега втори път в групова фаза на Шампионската лига“, каза още Дерменджиев.

„Отборът ни вече е придобил рутина. Футболистите вече показват възможностите си“, допълни Дерменджиев.

„ПСЖ има изключително добри играчи и добър, и доказал се треньор. Това, че имат две загуби и един равен не значи нищо. Вие сте футболни хора и виждате класата на тима. Виждате и какви имена има в състава. Само двама от тях струват 100 милиона“.

„Ние разучаваме всички, срещу които играем. Това е естествено и нормално. Впечатлението, което ни направи ПСЖ е, че няма слабо място. Но въпреки всичко ние ще се възползваме от шансовете си“, завърши Дерменджиев.