Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци не е доволен от жребия за плейофите на Шампионската лига. Разградчани се паднаха срещу румънския първенец Стяуа, като  ще гостуват в първия мач на 19/20 август и ще бъдат домакини на  реванша седмица по-късно на националния стадион "Васил Левски" в София. 

"Предпочитах да избегнем Стяуа, но това е положението. Всички искахме БАТЕ Борисов. Със сигурност имаше малко по-добри  варианти за съперник в жребия, но и срещу Стяуа имаме своите  шансове и сме уверени във възможностите си да победим. Мисля, че предимството ни е, че при нас няма напрежение. Вече си  осигурихме място в групите на Лига Европа. Със сигурност  напрежението е повече при Стяуа", каза Моци, който е бивш играч  на Динамо Букурещ.

"За мен това е един нормален мач от плейофната фаза на  Шампионската лига. Всички тук искаме да играем в групите и се  надяваме да успеем", допълни той. 
Моци коментира, че настроението в отбора е добро. "В момента сме на лагер в Пловдив, където утре имаме мач от  първенството (б.а. срещу Локомотив)", каза той./БТА