Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви в ефира на Дарик радио, че разградчани имат всички шансове да елиминират Стяуа по пътя си към групите на Шампионската лига. Това обяви специалистът непосредствено, след като бе изтеглен жребият за плейофите на турнира.

„Трябва да се настройваме за Стяуа. Играхме с тях контрола, но това няма нищо общо. Това е мач за Шампионската лига. Но като първоначална информация, мисля, че може да ги отстраним. Първият мач е в Румъния, а това създава добри за нас предпоставки. Тепърва ще се запознаваме подробно със Стяуа. Това е добър отбор, който всяка година играе в групите на Шампионската лига“, започна Дерменджиев.

„Целият отбор гледа жребия. Бяхме заедно. Имаше по-приемливи противници, които можеше да ни се паднат“.

„Не може да бъде подведен отборът, нито футболистите. Това е шанс за нас да играем умно и разумно, както с Партизан. В тези турнирни мачове трябва да се вложи доста интелект“.

„Щом търсят Хамза от Ботев, значи в Стяуа си правят сметка, че той ще ги подсили. Ние започваме да ги разучваме, ще научим подробности за тях“.

На въпрос дали се очакват трансфери в шампиона, специалистът обясни: „Водим разговори за трансфери, но времето ще покаже“.