ЦСКА 1948 успя да постигне безценна победа с 1:0 срещу Берое в последен мач от 11-тия кръг на efbet Лига. Ивайло Чочев даде аванс на домакините от дузпа, а Омар Сако беше изгонен в същата ситуация с директен червен картон. 

23 снимки

Мачът започна вихрено и още в третата минута се стигна до шанс за гостите. След бърза атака на "заралии" през центъра Кийлън Лебон беше изведен сам срещу Даниел Наумов, който скъси ъгъла добре и спаси.

Гостите продължиха да са по-активни, а Даниел Генов и Кийлън Лебон успяха да отправят по един опасен удар отдалеч, но без последици за домакините.

В 23-та минута Крум Стоянов се строполи в наказателното поле, но Станимир Тренчев не отсъди дузпа, което в крайна сметка се оказа правилното решение. 

В 39-та дойде и първата опасност за домакините. След центриране отляво на Крум Стоянов, Галин Иванов стигна пръв до топката, но ударът му с глава беше сравнително слаб, за да застраши Генадий Ганев. 

В началото на втората част ЦСКА 1948 се поокопити и започна да застрашава вратата на Генадий Ганев. Крум Стоянов отправи неточен удар в 50-та минута. В 55-та, след извеждащ пас на Ивайло Чочев, Ангел Бастунов остана на стрелкова позиция срещу Генадий Ганев, който обаче скъси дистанцията бързо и спаси. 

Ключовият момент дойде в 71-та минута. След преглеждане на ВАР Станимир Тренчев посочва точката за изпълнение на 11-метров наказателен удар, а Омар Сако е изгонен за игра с ръка в наказателното поле. Зад топката застана Ивайло Чочев, който не прости на Ганев за 1:0. 

До края на мача имаше още два чисти шанса за домакините, но Марио Топузов и Галин Иванов се отчетоха със сериозни пропуски, които можеха да струват скъпо на състава на Николай Киров. Проблеми за домакините обаче нямаше и те успяха да достигнат до скъпоценни три точки. 

ЦСКА 1948 - Берое 1:0

1:0 Ивайло Чочев (72, д)

Ето и съставите на двата тима:

ЦСКА 1948: Наумов, Петров, Пиргов, Марин, Лозев, Ангелов, Чочев, Бастунов, Стоянов, Русев, Иванов;

Берое: Ганев, Фуртадо, Цветков, Сако, Василев, Юсеин, Даскалов, Генов, Лебон, Тунгара, Фол