Очаквам добър мач и да победим. Това каза в Русе старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев по повод на утрешното гостуване на "червените" на Лудогорец в Разград.
Двубоят от 32-ия кръг на efbet Лига е от 19:30 часа и ще се играе на стадион "Хювефарма Арена".Белчев каза още, че мачовете между двата тима винаги са интересни. Той обясни, че срещата ще пропуснат Джонатан Линдсет и Сейни Санянг за натрупани жълти картони, Юрген Матай, който лекува травма в петата, и Улаус Скаршем, тъй като е с вирусно заболяване.

"Ще трябва да се справим с това, с което разполагаме", каза още Белчев. 

По думите му, ако Фернандо Каранга е здрав и всичко е наред, ще участва в двубоя. 

"Той е с отбора и тренира, но много време имаше проблеми с контузии", каза още Белчев. 

Старши треньорът на ЦСКА коментира, че ръководството преговаря с всички футболисти, чиито договори изтичат, като повече информация ще има вероятно след няколко дни. 

На въпрос дали ще запази поста си, ако класира отбора за Лига Европа, Белчев заяви, че в момента не мисли за това. 

"Искам в момента да бъда полезен за клуба и отбора. Нека да свършат тези четири мача и каквото реши ръководството - ще го приема", каза Белчев. 

Отборът на "червените" проведе тренировката си този следобед на спортен комплекс "Дунав" в Русе.

Преди началото на заниманието футболистите и треньорите на ЦСКА поднесоха венец пред паметната плоча на 11-годишния футболист Венцеслав Георгиев от школата на "Дунав". Момчето почина при тренировка на 30-и август миналата година, след като бе поразено от мълния.