Пламен Илиев беше избран за най-добър вратар на изминалата година и след церемонията благодари на всички, които са му помогнали да получи тази чест. 

"Благодарен съм за тази чест да съм най-добрият вратар. Радвам се, че само български вратари доминирахме сред номинираните. Конкуренцията е добра и помага на всеки от нас да израства. Сега тя ще е по-висока през годината." 

"Аз през годините съм доказал, че едно от силните ми качества е, че не се поддавам много на емоциите. Един мач свършва, след няколко дни има нов, така че винаги можем да се доказваме", заяви Илиев и коментира мачовете с Интер, както и след това на националния отбор. 

LAP.bg
94 снимки

"Всички знаем, че ни чакат два много тежки двубоя с Интер, много силен отбор са и са с равни точки с Ювентус. Колкото до националния отбор, имаме плюс, че сме домакини и шансовете ни са доста добри. Трябва да играем с хладен ум и да имаме късмет", заяви Илиев и накрая благодари на семейството си. 

"Благодаря на съпругата ми, че за втори път ме дари с дете. Пожелавам си да съм здрав, както и семейството ми. Искам повече успехи с Лудогорец и националния отбор", завърши Пламен Илиев.